Winkelwagen

OVER ONS

Allereerst, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie wij zijn en meer over Babydeals wil weten!

Babydeals begon 15 jaar geleden in Brabant met een fysieke winkel, wat al snel uitgroeide tot een bedrijf met veel loyale klanten door heel Nederland.

In 2017 hebben wij het merk en de naam Babydeals gekocht. Aangezien we nu in een tijd leven waar veel online gebeurd en de hele wereld binnen handbereik is, hebben wij ervoor gekozen om Babydeals online leven in te blazen en geen fysieke winkel meer aan te houden maar ons te richten waar we goed in zijn: de beste deals vinden en deze aanbieden.

Wij vinden dat het ouderschap nog leuker en makkelijker kan, daarom werken we er dagelijks hard aan om de handigste gadgets en leukste outfits in onze webshop beschikbaar te maken. Dit doen we door over de hele wereld in te kopen, rechtstreeks van onze fabrikanten.

Hierdoor hebben wij een beperkte voorraad en dus geen opslagkosten, scheelt ook weer! Een van de mogelijke nadelen hiervan kan zijn dat de levertijden variëren tussen 9 en 15 werkdagen en bij bestellingen van meerdere artikelen soms bestellingen apart van elkaar worden geleverd. Uiteraard gaat het vaker sneller en houden we u goed op de hoogte.

Onze missie is om de leukste artikelen voor kids en ouders in onze webshop te verzamelen, voor iedereen.

Of je nu opzoek bent naar een leuk cadeau, iets leuks voor jezelf of je eigen kindje, wij hebben het!

Inmiddels hebben we bijna 30.000 trouwe volgers op Facebook en daar zijn we erg trots op! Blijf ons daarom zeker volgen, wij waarderen dit enorm en zo blijf je op de hoogte van de beste babydeals.

We hopen dat jullie veel shop plezier beleven aan onze webshop en samen met ons het ouderschap nog leuker maken!

Voor vragen en/of opmerkingen, of wil je gewoon even iets kwijt? Dan kun je ons altijd een bericht sturen via de e-mail of via Facebook!

Groetjes van ons!

(En ohja, vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!)